[pic=5_1255885279.jpg][pic=5_1255885210.jpg][pic=5_1255885160.jpg][pic=5_1255885082.jpg]H[b] 1e Prov: VC St Janskring1 - Boechout: 0 - 3[/b] Herentals startte goed tegen een iets beter geklasseerd Boechout en bleef tot 17- 14 de betere ploeg. Boechout kwam stilaan langszij en won in een spannend slot set 1 met 26-28. St Janskring begon hoopvol aan set 2 en de wedstrijd liep weer naar een spannend set einde. De spelverdeling was op een goed niveau en het midden draaide vlot zoals het de laatste weken al het geval was. Bij setbal voor St janskring maakte de scheidsrechter echter een bruusk einde aan deelwinst. Een ontoelaatbare fout van Boechout die op elk niveau (zelfs kleinste jeugd) wordt afgestraft door de wedstrijdleiding werd door deze scheidsrechter(s) niet gefloten, onbegrijpelijk, en Herentals 0 - 2 achter (24 - 26). Set 3 wordt toch weer enthousiast gestart en met sterk verdedigend werk wordt een vierpuntenkloof uitgebouwd, 22 - 18. Dan is het aan de Boechoutse opposite om de kloof stillaan te dichten. De beste speler op het veld laat zien dat hij Boechout is en er in zijn ploeg kop en nek uitsteekt. In een spannend einde is het Boechout dat uitmaakt na toch een setbal voor Herentals en weeral 24 - 26. Driemaal het kleinste verschil in sets, het verschil tussen de ploegen was zelfs nog kleiner maar deze keer echt (cliché maar toch) een set ontnomen door de leiding en dus 0 punten. Spijtig, volgende week geen competitie, wel beker van Antwerpen op zondag in Turnhout. [b]H 2 Prov: VC St Janskring - VC Geel: 3 - 1[/b] St Janskring met enkele afwezigen startte tegen een degelijk Geel met Gert Kaers in de basiszes. Hij liet zien dat hij deze plek verdiende en speelde een zeer degelijke wedstrijd. In set één en twee waren de ploegen aan elkaar gewaagd, dus een logische 1 - 1. Set drie liep Geel, met een zeer sterke middenspeler, naar het einde uit tot 19 - 23 en leek de set verloren. Een sterke opslagreek van Jeroen Peeters bracht St.- Jan toch nog langszij en twee goede aanvallen gaven Herentals een 2 - 1 voorsprong. Geel was de pedalen kwijt en set 4 ging vlot naar de thuisploeg dat de drie punten in Herentals kon houden. 3 - 1.